Despre noi

Despre compania Cont Solutions

    Compania Cont Solutions a fost fondata in anul 2015. Activitatea noastra de baza consta in elaborarea si implementarea solutiilor contabile in baza platformei 1C:Enterprise. La moment, deservim în jur de 300 clienti din ramura comertului, constructiilor, turismului, confectiilor, producerii de produse alimentare și nealimentare, precum și din ramura serviciilor.

    Din anul 2016 Cont Solutions este membru al retelei 1C:Franchisee, ceea ce garantează prestarea serviciilor de înalta calitate, începind cu o simpla instalare si setare a configuratiei aplicate, pina la integrarea softului cu alte softuri, instruirea utilizatorilor si organizarea evidentei intreprinderii in volum deplin.

    Sub numele de Cont Solutions veti regasi o echipa de specialisti cu experienta relevanta, dornici si pregatiti sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin oferirea unor solutii individualizate, pentru a garanta si sustine cresterea succesului si a performantei afacerii pe care o conduceti, aceasta fiind de fapt obiectivul si finalitatea serviciilor oferite de noi. 

   Compania noastră respectă standardele de calitate si se caracterizeaza prin abilitatea de a identifica cele mai bune solutii contabile pentru clientii nostri, respectând pricipiile de integritate si legalitate, precum si de incredere, respect si spirit de echipa in relatiile cu clientii. Actualizarea aplicațiilor conform evoluției normelor legislative în vigoare reprezintă încă una dintre prioritățile noastre.

100

Proiecte

6

Consultanti

15

Solutii

300

clienti multumiti